Eenpotgeregte is altyd ‘n treffer, juis oor dit so vinnig en maklik is. Probeer gerus dié resep
Click here for the English recipe
4 porsies
Bestanddele
bietjie olie
2,5 ml (½ t) droë pietersielie
5 ml (1 t) vars knoffel, gekap
500 g beesmaalvleis
4 3 g (1 pakkie) Potato Bake (garlic and herb – Knorr)
2,5 ml (½ t) sout
knypie swartpeper
500 ml (2 k) kookwater
437 ml (1¾ k) volroommelk
500 ml (2 k) rou spiraalpasta
LEES OOK: Vinnige maalvleisrol
Metode
- Verhit bietjie olie en soteer pietersielie en knoffel vir twee minute.
- Voeg maalvleis by en braai tot gekleur. Roer met vurk sodat maalvleis los van mekaar is.
- Roer Potato Bake, sout en peper by.
- Voeg kookwater by en roer tot gemeng.
- Roer melk by.
- Gooi pasta by en roer deur. Prut vir 25 minute oor matige hitte sonder kastrol se deksel. Roer af en toe.
- Plaas kastroldeksel op en prut vir nog 10 minute.
- Sit warm voor soos verkies.