Die Franse is nie verkeerd om die omelet as een van hul gunstelingdisse te beskou nie
Assistent Jasmyn van Heerden
Foto’s ANDREA CALDWELL
Omelet met gerookte hoender, avokado en kaas
4 porsies
Bestanddele
160 g gerookte hoender, gevlok
250 ml (1 k) mozzarellakaas, gerasper
60 ml mayonnaise
knypie suurlemoenpeper
knypie sout
4–6 pikantrissies, opgekap
paar druppels van pikantrissiesous
2 avokado’s, in skyfies gesny
handvol vars basiliekruidblare vir bo-op
Metode
1 Meng hoender met 125 ml van kaas en mayonnaise.
2 Roer geurmiddels by.
3 Skep hoendermengsel in omelet. Sprinkel nog kaas bo-oor en rooster onder oondelement.
4 Bedien met avokado, brood en basiliekruidblare.
Suzanne is al vir die laaste 10 jaar deel van die Vrouekeur-kosspan.
Sy is passievol oor lekker, maklike en gesonde resepte wat almal kan maak.
Sy is mal oor reis, goeie wyn en lekker geselskap.
As sy nie in die toetskombuis is nie, kan jy haar weekliks op KykNET se Die Groot Ontbyt sien of in die klas by Steyns Culinary School waar sy onderrig bied.