Klits vinnig ’n paar bestanddele bymekaar vir ’n heerlike koue poeding
8 porsies
365 g (1 blik) karamelkondensmelk
500 ml (2 k) room
10 ml (2 t) versiersuiker, gesif
5 ml (1 t) vanieljegeursel
12 gekoopte meringues, grofgebreek
3 piesangs, geskil en in skyfies gesny
1 Skep karamelkondensmelk in mengbak en roer tot glad.
2 Klits room tot styf saam met versiersuiker en vanieljegeursel.
3 Vou ¾ van styfgeklitste room by karamelkondensmelk.
4 Skep bietjies karamelmengsel onder in 8 glasies/bakkies. Plaas piesangskyfies en gebreekte meringues bo-op karamelmengsel.
5 Skep oorblywende karamelmengsel bo-op.
6 Skep oorblywende room bo-op en rond af soos verkies, byvoorbeeld met vars bessies of neute.
7 Sit dadelik voor.