Maak lekker gebakte bottertongvis met groente
4 porsies
Bestanddele
2 heel tongvisse, vel, kop en vinne af
olie
1 rooi ui, in ringetjies gesny
4 knoffelhuisies
300 g (1 pakkie) worteltjies
170 g (1 pakkie) aspersies
60 ml (¼ k) botter
5 ml (1 t) knoffelsout
30 ml (2 e) kappertjiesade
100 g (1 pakkie) groen olywe
varsgemaalde swartpeper
Metode
Stel oond op 180 ˚C.
- Pak vis en groente op gesmeerde bakplaat.
- Sit oral stukkies botter en sprinkel met knoffelsout.
- Bak vir 25 minute of tot wit sappe uit vis kom.
- Gooi kappertjiesade, olywe en peper oor.
Suzanne is al vir die laaste 10 jaar deel van die Vrouekeur-kosspan.
Sy is passievol oor lekker, maklike en gesonde resepte wat almal kan maak.
Sy is mal oor reis, goeie wyn en lekker geselskap.
As sy nie in die toetskombuis is nie, kan jy haar weekliks op KykNET se Die Groot Ontbyt sien of in die klas by Steyns Culinary School waar sy onderrig bied.