Biltong, neute en slaai – kombinasie waarvan almal sal hou!
4 porsies
Bestanddele
100 g kasjoeneute
100 g pekanneute
bietjie olie
2,5 ml (½ t) paprika
2,5 ml (½ t) rooivleissout
knypie rooirissievlokkies
1 pak jong slaaiblare
200 g (1 pak) klein tamaties
2 nektariens, in wiggies gesny
1 avokado, in stukke gesny
100 g (1 rolletjie) sagte bokmelkkaas
200 g gekerfde biltong
SOUS
125 ml (½) mayonnaise
15 ml (1 e) suiker
10 ml (2 t) kerriepoeier
ciabatta
Metode
1 Meng neute met olie en speserye.
2 Sit op bakplaat en rooster liggies vir 15 minute. Laat heeltemal afkoel.
3 Pak slaaiblare en res van slaaibestanddele op bord uit.
4 Sous Meng alles.
5 Sprinkel neute op slaai en gooi sous oor. Bedien met ciabatta.
Suzanne is al vir die laaste 10 jaar deel van die Vrouekeur-kosspan.
Sy is passievol oor lekker, maklike en gesonde resepte wat almal kan maak.
Sy is mal oor reis, goeie wyn en lekker geselskap.
As sy nie in die toetskombuis is nie, kan jy haar weekliks op KykNET se Die Groot Ontbyt sien of in die klas by Steyns Culinary School waar sy onderrig bied.